O nama

Mi smo mali obiteljski hotel u Hrvatskom zagorju  –  pansion – comfor „Stara Vodenica“. U ponudi imamo 9 soba (dvokrevetnih, trokrevetnih te obiteljska sa  sveukupno 22 ležaja) uz koje poslužujemo domači tradicionalni zdravi doručak te manju dvoranu za sastanke za cca 30 osoba (seminari, sastanci, predavanja i sl.).

Udaljeni smo od Zagreba cca 30 km.  Oko nas se nalaze povijesne kulturne znamenitosti kao Etno selo Kumrovec (cca 6 km), Matija Gubec Stubičke toplice, dvorac Veliki Tabor, dvorac Trakošćan, muzej  pračovjeka u Krapini, poznato svetište Marija Bistrica, poznata vrela Terme Tuhelj, Krapinske Toplice, Stubičke Toplice, Terme Jezerčica sve u krugu 10 do 40 km.

Također se možemo pohvaliti i sa samim gradom Klanjcom, poznatom galerijom Antuna Augustinčića, kao i Franjevačkim samostanom i izložbom jedinstvenih sarkofaga grofova Erdody, kao i muzejom čuvaonicom umjetničkih djela.

U blizini se nalazi poznato vinogorje sa Klanječkim podrumom zvanom „Pelnica“ kao i par malih gospodarstava koji se mogu pohvaliti sa svojim vinima.

U ponudi restorana  možemo se pohvaliti domaćom tradicionalnom kuhinjom u kojoj prevladavaju zagorski specijaliteti iz kuhinje naše bake. Restoran je kapaciteta 70 sjedećih mjesta, terasa sa 20 mjesta i vanjski vrt sa 40 sjedećih mjesta.

Smještajne jedinice su kategorizirane sa ‘pansion – comfor’, a u sklopu imamo i wellnes ponudu sa masažama i opuštanju u jacuzzi-u te otvoreni bazen za goste. U vrtu su smještene sjenice u kojima se poslužuje hrana, te malo dječje igralište i mali zoo vrt sa domačim životinjicama.