O nama

Mi smo mali obiteljski hotel u Hrvatskom zagorju  –  pansion – comfor „Stara Vodenica“. U ponudi imamo 9 soba (dvokrevetnih, trokrevetnih te obiteljska sa  sveukupno 22 ležaja) uz koje poslužujemo domači tradicionalni zdravi doručak.

Udaljeni smo od Zagreba cca 30 km.  Oko nas se nalaze povijesne kulturne znamenitosti kao Etno selo Kumrovec (cca 6 km), Matija Gubec Stubičke toplice, dvorac Veliki Tabor, dvorac Trakošćan, muzej  pračovjeka u Krapini, poznato svetište Marija Bistrica, poznata vrela Terme Tuhelj, Krapinske Toplice, Stubičke Toplice, Terme Jezerčica sve u krugu 10 do 40 km.

Također se možemo pohvaliti i sa samim gradom Klanjcom, poznatom galerijom Antuna Augustinčića, kao i Franjevačkim samostanom i izložbom jedinstvenih sarkofaga grofova Erdody, kao i muzejom čuvaonicom umjetničkih djela.

U blizini se nalazi poznato vinogorje sa Klanječkim podrumom zvanom „Pelnica“ kao i par malih gospodarstava koji se mogu pohvaliti sa svojim vinima.

U ponudi restorana  možemo se pohvaliti domaćom tradicionalnom kuhinjom u kojoj prevladavaju zagorski specijaliteti iz kuhinje naše bake. Restoran je kapaciteta 70 sjedećih mjesta, terasa sa 20 mjesta i vanjski vrt sa 40 sjedećih mjesta.

Smještajne jedinice su kategorizirane sa ‘pansion – comfor’, a u sklopu imamo i wellnes ponudu sa masažama i opuštanju u jacuzzi-u te otvoreni bazen za goste. U vrtu su smještene sjenice u kojima se poslužuje hrana, te malo dječje igralište i mali zoo vrt sa domačim životinjicama.